ממרח אגוזי לוז טבעי, מתכון קליל לממרח ממש טעים ומספק שמכיל הרבה פחות סוכר מנוטלה.
כן מותר לך לאכול מתוק בהיריון, ממרח זה מכיל פחות סוכר ולכן בריא יותר בהיריון. שימי לב, הממרח מכיל קקאו ולכן חשוב לאכול במידה סבירה.
רכיבים
כוס וחצי אגוזי לוז קלופים/לא קלופים ולקלף אחרי הקלייה
רבע כוס מייפל טבעי – אפשר גם שליש אם רוצים יותר מתוק
כף וחצי אבקת קקאו נא
חצי כוס חלב שיבולת שועל או כל חלב צמחי אחר.
אופן ההכנה
בתנור שחומם מראש ל190 מעלות 8 דקות קלייה של אגוזי הלוז.
במידה והם עם הקליפה בעזרת מגבת להסיר את הקליפה ככל הניתן.
לטחון במעבד מזון טוב בערך 15 דקות עד שזה ממש חמאת אגוזי לוז.
להוסיף את המייפל הקקאו והחלב הצמחי ולטחון עד למרקם חלק.
זהו, כמה פשוט אה??